top of page

Kontorsmöbler

Vi har implementerat ett brett utbud av kontorsytor, från enskilda kontorsrum till nya moderna kontorskomplex. Möbelplanen görs i nära samarbete med kunden för att nå bästa möjliga resultat. Vårt mål är att ge våra kunder så effektiva och praktiska faciliteter som möjligt. Vi levererar också möbler enligt arkitekternas planer.

Skillnaden mot vanliga kontorsmöbler på marknaden, är att våra möbler alltid tillverkas på beställning. En av de betydande fördelarna med skräddarsydda möbler är att till exempel rör som kan gå på ytan kan kapslas in i möblerna, vilket gör det mesta av utrymmet som finns i rummet.

Vi förser även våra kunder med ergonomiska skrivbord, vars höjd justeras med elektriska ben. Höjdjusterbara arbetsbänkar har visat sig avsevärt minska belastningen på rygg och nacke, eftersom användaren kan byta arbetsställning mellan sittande och stående under arbetsdagen. Dessutom tillåter justerbarheten även användning av kontorsstolar i olika höjder och användning av samma arbetsstation mellan personer i olika storlekar. De elektriska bordbenen vi använder är högkvalitativa och testade produkter som tål även hård användning. Elektriskt justerbara ben kan även monteras på gamla möbler.

Vid behov tar vi med oss de gamla möblerna utan extra kostnad. Gamla möbler ska kasseras enligt miljöföreskrifter.

Kontakta oss om ditt kontor behöver en uppgradering, behöver mer lagringsutrymme eller ska bygga ett nytt kontor.

 

Vi förnyar vår kollektion med kontorsmöbler. Bilder kommer senare.

bottom of page