top of page

Toimistokalusteet

Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia toimistotiloja, yksittäisistä toimistohuoneista uusiin moderneihin toimistokokonaisuuksiin. Kalustesuunnitelma tehdään tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Tavoitteenamme on toteuttaa asiakkaillemme mahdollisimman tehokkaat ja käytännölliset tilat, joissa henkilökunta viihtyy. Toimitamme kalusteita myös valmiisiin arkkitehtien tekemien suunnitelmien mukaisesti.

Erotuksena markkinoilla yleisesti oleviin toimistokalusteisiin on se, että kalusteemme valmistetaan aina mittatilaustyönä. Mittatilaustyönä tehtävien kalusteiden yhtenä merkittävänä etuna on, että esimerkiksi mahdollisesti pinnassa menevät putket saadaan koteloitua kalusteiden sisään jolloin huoneen pinta-ala saadaan hyötykäyttöön mahdollisiman paljon.

Toimitamme asiakkaillemme myös ergonomiset työpöydät, joiden korkeutta säädetään sähköisillä jaloilla. Korkeussäädettävät työpöydät vähentävät tutkimusten mukaan merkittävästi selän ja niskahartiaseudun rasittavuutta, koska käyttäjä voi vaihtaa työpäivän aikana työskentelyasentoa istumisen ja seisomisen välillä. Tämän lisäksi säädettävyys mahdollistaa myös erikorkuisten työtuolien käytön sekä saman työpisteen käyttämisen erikokoisten henkilöiden välillä. Käyttämämme sähköiset jalat ovat laadukkaita ja testattuja tuotteita kestäen kovankin käytön. Sähköllä säädettävät jalat voidaan asentaa myös vanhoihin kalusteisiin.

Tarvittaessa viemme vanhat kalusteet mukanamme pois ilman lisämaksua. Vanhat kalusteet hävitetään ympäristömääräysten mukaisesti.

Ole meihin yhteydessä mikäli toimistosi kaipaa päivitystä, tarvitset lisää säilytystilaa tai olet rakentamassa uutta toimistoa.

 

Uudistamme toimistokalusteiden mallistoamme. Kuvia tulossa myöhemmin.

bottom of page