top of page

TOIMITUSEHDOT

TOIMITUSEHDOT

Tuotteet ja tuotehinnat
Tuotteiden hinnat on esitetty tuote-esittelyjen yhteydessä. Tuotteisiimme sisältyy arvonlisäveroa. Veroerittely näkyy ostoskorissa ja tilausvahvistuksessa.
 
Maksutavat
Tuotteet ja niiden toimituskulut maksetaan tilauksen yhteydessä turvallisesti käyttämällä Checout:in tarjoamia maksunvälityspalveluita. Voit maksaa verkkopankkipainikkeilla, erilaisilla korteilla, laskulla tai osamaksulla.
 
Toimituskulut
Toimitamme tuotteita vain Manner-Suomen alueelle. Pakkaus- ja toimituskulumme ovat ilmaiset. Pakkaamme lähetettävät tuotteet ensisijaisesti kierrättäen meille saapuneita pahvilaatikoita käyttäen. Toimitamme tilaukset pakettina, jota voit seurata lähetystunnuksen avulla. Ilmoitamme lähetystunnuksen sähköpostiisi heti, kun tilaus on lähtenyt. Isoimmat toimitukset tuomme itse kotiovellesi. 
 
Toimitusaika
Toimitusaika tilauksilla vaihtelee tuotteiden mukaan. Jos jokin tilauksen tavaroista on loppunut varastostamme, olemme sinuun yhteydessä. Tilaukset käsitellään normaalisti 24 tunnin sisällä tilauksen tekemisestä.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Tuotteen palautusoikeus
Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Oikeus ei kuitenkaan koske mittatilaustöinä tehtyjä tuotteita, jotka on tehty tai tilattu suoraan asiakkaalle. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton. Palautusaika lasketaan paketin noutamisesta postista eli palautus on tehtävä viimeistään 14 päivän sisällä paketin noutamisesta.
Ilmoita aina ensin sähköpostilla ( myynti@priimakaluste.fi ), kun olet palauttamassa tuotteet. Näin tiedämme odottaa palautusta. 
 
Palautusosoite:
Priima Kaluste
Tukevanmäentie 24
61270 Luopajärvi
Emme vastaanota palautuksia yli 14 vrk kuluttua siitä, kun lähetys on noudettu ja palautusaika on mennyt umpeen.
 
Tuotevirheen korjaaminen
Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen soittamalla numeroon 040 837 0892 tai sähköpostitse myynti@priimakaluste.fi . Reklamaatiotapauksissa voit jättää vioittuneen tuotteen ns. asiakaspalautuksena postiin ja tällöin sinun ei tarvitse maksaa postimaksua.

bottom of page