top of page

Työtuolit yrityksesi logolla tai ilman

Työtuolimallistostamme löytyy jokaiselle sopiva työtuoli. Mallisto koostuu perinteisistä ja KULIK ERGONOMIA -työtuoleista.

Tutkimusten mukaan toimistotyötä tekevien henkilöiden sairauspoissaoloista merkittävä osa johtuu tuki- ja liikuntaelinten sairauksista. Ergonominen työtuoli ei ainoastaan anna käyttäjälleen mukavuutta istumiseen vaan vaikuttaa myös laajemmin fyysiseen ja henkiseen terveyteen lisäten merkittävästi käyttäjän työtehoa ja työssä viihtyvyyttä. Tämän vuoksi ergonomisiin työtuoleihin kannattaa panostaa!

KULIK ERGONOMIA -työtuolit firman logolla

Maahantuomamme KULIK ERGONOMIA -työtuolit on suunniteltu kestämään kovaakin kulutusta ja ne valmistetaan italialaisen yhteystyökumppanimme tehtaalla. Työtuolit on suunniteltu italialaisten huippusuunnittelijoiden toimesta ja ne erottuvat muista markkinoilla olevista tuoleista erittäin hyvän ergonomian lisäksi hienolla muotuiluillaan.

Tuolit valmistetaan mallista riippuen aidosta nahasta, econahasta tai kankaasta. Lisäksi ne ovat saatavilla myös rei'itetyllä econahalla valmistettuna. Kaikkien tuolien selkänojaan on myös saatavilla yrityksen logo.

victory-black-proshivka.png
grand-beghe_2.png

GRAND 

pyramid-black.png
monarch-black.png

VICTORY

MONARCH

PYRAMID

elegance-azur.png

ELEGANCE

PERINTEISET TYÖTUOLIT

 

 

Valikoimastamme löytyy myös erilaisia perinteisiä työtuolimalleja. Perinteisten työtuolien mallistossa ei ole niin kattavaa muokkausmahdollisuutta kuin Kulik ergonomia -työtuoleissa. Perinteiset työtuolit ovat myöskin laadukkaita ja kulutusta kestäviä.

ADELE.png
BEAU.png
BEAU-XP.png
ELEGANCE.png

Pyydä tarjous yrityksellesi 

Toimistotuolit yrityksesi logolla tai ilman- pyydä tarjous jo tänään. 

Kiitos viestistäsi! Palaamme asiaan mahdollisimman pian!
bottom of page